Utställning Götene och Arvika

Nu är det äntligen dags för uppdatering här igen!

Jag har under 2018 varit aktiv med två utställningar en i Götene med Birgit Backman och en samlingsutställning i Arvika med Skaraborgskonstgrafiska verkstad.

15 januari var det vernissage i Götene bibliotek där jag var med min ena dotter Agnes. Temat för utställningen var djur. Jag ställde ut tillsammans med Birgit Backman. Ett mycket trevligt vernissage med film, mingel och musik. Utställningen pågick fram till den 9 februari.

Samlingsutställningen med Skaraborgskonstgrafiska verkstad i Arvika hade vernissage 17 mars och pågår till 7 april. Jag åkte till Arvika på vernissaget och fikade på ett mycket trevligt fik. Under vernissaget var det musik och mingel. Musik framträdandet var jazziga toner från Mrs B’s Livingroom. Jag fick uppleva Arvika för första gången.